Porta’ns les bosses de repartiment i et retornem els 0,15€

A Supermercats Jespac estem compromesos amb el medi ambient, és per això que sempre busquem mesures que puguin beneficiar-lo i tenir-ne cura.

Per Küchenkr?uter això, demanem a tots els nostres clients que col·laborin amb nosaltres en aquesta nova campanya per disminuir els residus produïts Mur per cheap nfl jerseys les la bosses de repartiment a domicili, generant menys deixalles i assegurar-nos també de que aquestes es wholesale mlb jerseys reciclen correctament. Estem destinant molts recursos i esforços en aquesta Campanya mentre trobem la millor alternativa a aquestes bosses, produïdes amb petroquímics, que no es poden reciclar fàcilment i no són renovables, el que comporta un risc considerable per a la salut del nostre planeta.

Si bé, les bosses de repartiment, tindran una despesa cheap nfl jerseys de 0,15€ la unitat, en el moment en que ens la portis a qualsevol de les nostres tendes (sigui quin sigui el seu estat o el temps que в hagi passat des del repartiment) et retornarem al optimale moment l’import total sense cap energètic tipus de demora.

Així, aquesta mesura no suposa cap despesa addicional, ja que els nostres clients recuperen íntegrament els diners cheap mlb jerseys destinats a aquestes bosses i nosaltres ens assegurem de que, les que ens són There retornades, es reciclen correctament en lloc d’acabar a la deixalleria comú.