L’empresa

Som una empresa de supermercats de proximitat, basats en un ampli assortiment de productes de primeres marques, especialitzant-nos en l’alimentació, drogueria i perfumeria.

Una empresa familiar catalana

Supermercats Jespac som una empresa familiar catalana fundada l’any 1981 a Barcelona, amb la idea clara de crear supermercats de proximitat basats en ampli assortiment de productes de primeres marques, especialitzant-nos en alimentació, drogueria i perfumeria de gran consum, i apostant fort pel servei al client.

Apostem pels productes frescos

Apostem per mantenir i promocionar la venda al detall de productes frescos a les nostres parades de mercat tradicional de carnisseria, xarcuteria i fruiteria, consolidat al nostre espai “Fresc de Mercat”, oferint productes frescos de les millors procedències i atesos per professionals qualificats que t’ofereixen un tracte personalitzat.

Una posició consolidada

La nostra ferma trajectòria en el sector, consolidada després de la creació del grup FACSA i el suport de EUROMADI, ha merescut la confiança dels proveïdors més importants, permetent-nos oferir als nostres clients les principals marques del mercat, a més dels productes ALTEZA i SELEX, exemple de cuidada qualitat i ajustat preu.

Plataforma logística

Som membres del Grup FACSA, l’agrupació de supermercats més important de Catalunya i d’Euromadi ibérica, la major central de productes de gran consum a Europa.

Som membres del Grup FACSA (companyia de distribució amb seu a Vilafranca del Penedès), l’agrupació de supermercats més important de Catalunya. FACSA, a la vegada és membre de EUROMADI Ibèrica, la seu espanyola de EMD ( European Màrqueting Distribution), la major central de productes de gran consum a Europa. Una organització de distribuïdors independents que agrupa organitzacions nacionals en 20 països europeus amb més de 90.000 punts de venda i 30 milions de m² de superfície de vendes.

Gràcies a aquesta unió, formem un grup sòlid i estable que ens permet a les petites empreses familiars ampliar la nostra escala d’operacions, compartir coneixements, augmentar el nostre poder de negociació amb proveïdors, reduir costos i riscos en el procés de distribució de la mercaderia… i, en definitiva, ser competitius en un mercat extremadament canviant i dominat per la intensa competència de les grans empreses i multinacionals.

logos_facsa

Què et
volem oferir?

missio

Oferir als nostres clients una oferta comercial basada en productes frescos de gran qualitat a bon preu i un ampli assortiment de productes de primeres marques d’alimentació, drogueria i perfumeria, garantint proximitat i excel·lència en el servei.

visio

Ser el supermercat de referència a cada barri o població gràcies a la fidelització dels clients, el creixement dels nostres col·laboradors i a una rentabilitat sostenible.

Valors

Responsabilitat. Rigor i Autonomia.

La feina ben feta a diari garanteix una bona trajectòria que ens ajudi a mirar al futur.

Honestedat. Respecte i Coherència.

Actuem amb professionalitat, integritat moral, lleialtat i respecte a les persones. Transmetem la informació amb claredat i som coherents amb les nostres accions.

Constancia. Compromís i perseverança.

Promovem la motivació i identificació del nostre personal per ascendir a llocs de responsabilitat.

Treball en equip.

Fomentem la participació i integració de tots per aconseguir un objectiu comú.

Marquem la diferència

Fresc
de Mercat.

Som la combinació perfecta entre supermercats moderns i parades de mercat tradicional, ateses per professionals especialitzats..

Experimenta
La compra envolvent.

Una compra fàcil, ràpida, còmoda. Tot el que necessites en un mateix lloc i d’un cop d’ull. Pots comparar i identificar els productes amb més facilitat, estalviant temps.

Promovem el consum responsable.

No afavorim els descomptes en les compres per grans quantitats, busquem sempre el millor preu en la unitat perquè puguis comprar només la quantitat que desitgis.

Qualitat i Valor
de conjunt.

Busquem l’excel·lència, en la qualitat dels nostres productes i serveis.
Tanmateix els nostres establiments ofereixen un entorn agradable, de tracte personalitzat i ampli assortit de productes de qualitat, on tots els serveis estan inclosos en la compra.

Llibertat de decidir
la teva compra.

Oferim una gran varietat de productes de priemeres marques i de les nostres marques exclusives on podràs escollir i decidir. Sempre amb el nostre compromís de mantenir preus ajustats, continus i estables.

Productes
de proximitat.

Apostem pel producte de la nostra terra, els d’aquí. Promovem el consum de productes “Kilòmetre 0”.

Compromesos

compromesos

Estem duent a terme la renovació de les nostres botigues, per tal de fer-les lo més eficients possibles, alguns dels aspectes que renovem són, tancar les neveres, substituir luminaries antigues per unes altres de baix consum, instal·lació de portes automàtiques, etc.

Per altre banda hem signat un acord amb un subministrador energètic que nomès proveeix electricitat d’energies renovables. Així doncs contribuim a reduir contaminants i posem a 0% l’aportació de combustibles fòssils.