Fresc de mercat

Fresc de mercat és buscar la millor selecció de producte fresc, de qualitat i donar servei personalitzat i professional.

CarnisseriaXarcuteriaFruiteria

ESTALVIA COMPRANT A LES PARADES!

A les parades de mercat de Supermercats Jespac pots demanar la quantitat que necessites, amb el gruix que t’agrada i el tall que vulguis. Aprofita la experiència dels nostres professionals per a que t’assessorin.

LA MILLOR SELECCIÓ!

Trobaràs una selecció d’ elaborats propis, realitzada amb les millors carns, hamburgueses variades, mandonguilles, pollastres farcits i molts més.
Podràs encarregar les seves comandes, per passar-les a buscar quan et vagi millor. Pregunta a les nostres botigues.

Deixem reposar la carn 4 o 5 dies a la cambra per assolir el nivell òptim de maduració, millorant la tendresa, la textura i el sabor.

LA VEDELLA

Garantim la qualitat oferint només vedella femella perquè és més tendra i de la màxima qualitat (“U” o “R”).Comprem canals sencers, que són desossats pels nostres professionals i, d’aquesta manera, obtenim qualsevol tipus de tall amb el gruix i la quantitat que desitgis. Sense obligacions!

EL PORC

Tenim carn de porc blanc i de raça Duroc. Aquesta carn té la particularitat del greix intramuscular que li dóna melositat i gust, una textura amb una especial tendresa i un color que la caracteritzen i la diferencien de qualsevol altre.

EL POLLASTRE

Tenim pollastres de races autòctones, de creixement lent criats en granges de pagès i alimentats amb cereals.
També podràs trobar pollastre ecològic, de creixement lent, criat en galliners amb sortida lliure i alimentats amb vegetals ecològics.

EL XAI

Tots els nostres xais són nacionals i procedeixen de les races més apreciades per la seva carn. Són alimentats amb palla i pinsos naturals a base de cereals que permet obtenir animals amb un adequat nivell d’engreixament i que ressalta totes les seves qualitats organolèptiques de color, textura i sabor.

Una excel·lent combinació de productes locals i tradicionals i una àmplia representació de productes de reconegut prestigi per la seva qualitat i selecció.

Ampli assortiment dels millors formatges nacionals i d’importació.
Les millors marques; Campofrio, Garcia Baquero, Navidul, etc.
Cuidada selecció dels millors productes internacionals.
Una excel·lent combinació, entre productes locals i tradicionals.
Una àmplia representació de productes de reconegut prestigi per
la seva qualitat i selecció; Monte, Biher, La Selva, etc.

EL RACÓ DE L’IBÈRIC

  • Espai dedicat al producte de xarcuteria per excel·lència, el pernil procedent de Guijuelo, Huelva, Dehesa de Extremadura i Teruel.
  • Pernils d’alta qualitat a uns preus immillorables.
  • Tallem a mà, quasi de forma artesanal, el pernil perquè el puguis degustar tot el seu sabor.
  • Sobres preparats al dia amb diferents gramatges, des del contingut d’un entrepà fins a safates per realitzar menjars amb amics. Demana al xarcuter que t’envasi la quantitat que vulguis.
  • Preus per peces senceres. Si t’agrada tallar el pernil pots endur-te la peça sencera a uns preus increïbles o, si ho prefereixes, pots comprar la peça sencera i els nostres professionals la poden desossar i envasar perquè te l’emportis en còmodes sobres i així tenir un rebost a casa.

Fomentem el consum de productes de temporada, en el moment òptim de consum, quan tenen les millors propietats i beneficis per a la nostra salut, amb el màxim sabor i punt just de maduració.

FRUITA I VERDURA, CADA DIA

  • Màxima frescor gràcies a la recepció diària de fruites i verdures de productors del nostre entorn. Cada setmana portem fruita i verdura ecològica certificada.
  • Garantia de qualitat amb les millors marques (síndria Fashion, meló Bollo, pinya Del Monte…).
  • Fruita i verdura de les millors procedències (poma de Girona, pera de Lleida, préssec de Tarragona, bledes del Baix Llobregat, maduixes del Maresme…).
  • Fomentem el consum de productes de temporada. Disposem d’un assortiment de fruites i verdures segons l’estació, aprofitem el moment òptim de consum en el que els aliments tenen les millors propietats i els millors beneficis per la nostra salut i aconseguim, que cada producte, tingui el seu màxim sabor i el seu punt just de maduració.


El 80% de la nostra oferta és de proximitat i únicament portem de fora l’imprescindible.