Mulla’t amb Jespac per l’Esclerosi Múltiple

Mulla’t amp Jespac per l’Esclerosi Múltiple

Com saps, a Supermercats Jespac tenim la solidaritat com un dels nostres valors principals.  Aquest any participem al “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, una acció solidària que fem per les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura a Catalunya.

El Coronavirus ha fet com si, de sobte, les malalties amb les que abans ens havíem implicat haguessin desaparegut. Moltes persones amb Esclerosi Múltiple degut als tractaments que prenen han passat un doble confinament com a col·lectiu de risc de la Covid-19 durant l’etapa que acabem de viure.

Per això, ens volem mullar més que mai i et demanem que tu també ho facis. Aquest any ens hem marcat un repte i et pots mullar a la botiga on-line del Mulla’t.

Entra a www.mullat.cat/repte?id=Jespac on podràs trobar tots els articles solidaris amb l’Esclerosi Múltiple: la tovallola del Mulla’t, que és de color préssec i tipus pareo; samarretes fresques i divertides per a totes les edats, una bossa i un necesser perquè puguis lluir la teva solidaritat per la piscina o pel poble/ciutat i una ampolla per casa, l’oficina o les teves sortides.

Amb la compra de qualsevol d’aquests articles estaràs contribuint a garantir els serveis que la Fundació ofereix des de fa més de 30 anys a les persones amb Esclerosi Múltiple i donaràs suport a la recerca, que tants tractaments ha estat donant fins ara, que han aconseguit alentir la progressió de l’Esclerosi Múltiple.

Anima’t i mulla’t per l’Esclerosi Múltiple!
Amb cada producte que adquireixis o cada donació que facis estaràs fent que la cançó de Gertrudis i la vida de moltes persones sempre soni millor.

#MullatPerqueSoniMillor